Q&A

QUESTIONS & ANSWERS

What city do you live in?


We currently live in Bucharest but we spent our childhood near the sea, where we enjoyed the beautiful summers, the minimalist sea landscapes. We remember with nostalgia the frosty winters with strong winds and the appearance of a desert. Then as teenagers, we came to college in Bucharest and remained here.

Do you also go to weddings outside Bucharest?


Yes, we photograph quite a few events outside of Bucharest. We like to travel, see new places and meet new people and cultures. New places are a good source of inspiration for us.

How many images do we receive?


There are many variables that determine the number of photos received but generally around 700-800 photos. This number may increase or decrease depending on the number of hours spent at the event.

Do you edit all the photos?

Da, toate fotografiile pe care le veti primi sunt atent selectate si editate. Selecția se va face în functie de relevanța momentelor, corectitudine, expresivitate. Toate aceste fotografii vor fi analizate și corectate individual. Editarea consta in primul rand in aranjarea culorilor, a expunerii si a cadrarii.

When do we receive the photos?

It takes between 6 and 10 weeks for the images to be ready. It is possible to surprise you and publish on the Facebook page a short selection a few days after the event.

How do we get the photos?


You will receive all the edited images in an online gallery with the password where they can be downloaded. The photos will be in high resolution, ready for print.

Do you also offer service packages?


Yes, the most sought after is a package that includes wedding day documentation, a photoshoot the other day, and an album included. However, each event is different and each couple has different needs, so we also have a part of the à la carte offer so that we can cover any requirement.

Faceti si albume de nunta?

Da, oferim albume de nunta Fine Art, toate imbracate in coperti de piele naturala. Mai multe informatii si exemple puteti sa vedeti aici.

Faceți și fotografii de grup?

Da. Credem ca fotografiile de grup sunt foarte importante și capată și mai mare valoare pe masura ce trec anii. Vom stabili împreuna un loc și un timp adecvate pentru acest moment.

Ce aparate foto folositi?

Folosim echipament profesional Nikon. Ne plac obiectivele fixe luminoase si rapide. Favoritele sunt 85 mm 1.4, 45 mm TS, 35 mm 1.4. 50 mm 1.2, 20 mm 1.8, 105 mm 2.8, 50 mm 1.2. In situatiile cu lumina slaba, folosim blitzuri Nikon insotite de declansatoare Poket-Wizard. Avem in geanta si o lampa de lumina continua dedolight, Ledzila.

Aveti echipament de rezerva?

Da! Nu se stie niciodata ce se poate intampla asa ca intotdeauna avem echipament de rezerva pentru orice situatie.

Folositi lumini artificiale?

Preferam lumina naturala a soarelui. Nimic nu se compara cu lumina din ora de aur. Acesta este motivul pentru care este foarte importanta ora la care se programeaza sedinta foto. Sunt si situatii in care este nevoie de lumina artificiala, in special la petrecere folosim blitzuri Nikon impreuna cu trigare Poket wizard sau o lumina video Dedolite pentru cazuri speciale.

Va ocupati doar de partea foto sau acoperiti și partea video?

Doar de fotografiere. Pe partea de video va recomandam cu drag Balasa Films.

Cand ar trebui sa va contractam?

Cu cat mai repede cu atat mai bine. 🙂 In fiecare an, anumite date sunt mai aglomerate si mai cautate. In general acelea se ocupa primele. Majoritatea contractarilor incep in toamna pentru vara viitoare.

Putem sa ne intalnim?

Cu siguranta. Pentru noi este foarte important sa ne cunoastem si sa aflam daca ne potrivim. Si nu ratam niciodata ocazia sa povestim cu oameni noi si sa bem o cafea buna. Sunt multe cupluri care locuiesc in orase diferite dar aceasta nu mai este o bariera pentru ca ne putem vredea pe skype.

Cum rezervam data?

In momentul in care sunteti hotarati semnam un contract si se plateste o taxa de 30% din valoarea contractului pentru rezervarea datei. Restul din suma se va achita la cateva zile dupa eveniment.

Do you have a question for us, write it down !

CLOSE MENU