Mai presus de orice, dorim sa ne asiguram ca atunci cand ne alegeti sa va fotografiem evenimentul, faceti alegerea perfecta pentru voi. Prin urmare, dorim sa impartasim cateva lucruri care ar trebui sa va ajute sa luati aceasta decizie.

P

Sunt o groază de fotografi pe piață care pot să-ți imortalizeze ziua nunții. Și majoritatea dintre ei te vor putea plasa în locuri drăguțe și să-ți facă o poză frumoasă. Se descriu ca fiind "naturali" sau "relaxați" și se descurcă foarte bine în a captura nunta ta, iar asta e perfect pentru cuplurile care vor doar asta de la fotograful lor.

Hai să fim sinceri, dacă ești unul dintre acești oameni și citești asta, atunci nu suntem siguri că suntem cea mai bună alegere pentru tine. Dar asta e perfect în regulă, pentru că stilul nostru nu se potrivește tuturor cuplurilor, dar există o mulțime de alți fotografi care vor satisface exact ce cauți.

Legătura ta cu fotograful tău contează mult. Noi vrem să creăm o conexiune cu tine pentru că asta ne permite să facem fotografii care nu sunt doar bune, ci perfecte pentru tine.

Dacă nu suntem o potrivire, e în regulă. E mai bine să alegi un fotograf care se potrivește mai bine cu ceea ce îți dorești, decât să ne chinuim să creăm o legătură care nu există. Experiența pe care o ai cu fotografii tăi va afecta foarte mult modul în care vei privi pozele tale, atât în bine, cât și în rău. De aceea, vrem să ne alegi pentru motivele potrivite. Nu doar pentru preț sau pentru că cineva ne-a recomandat, ci pentru că ești încântat să lucrezi cu noi, la fel cum și noi suntem încântați să lucrăm cu tine.

Decorative Image

CATEVA LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA LE STII

TE VOM CAPTA PE TINE, ASA CUM ESTI

Abordarea noastra consta in capturarea iubirii dintre voi. Este despre imortalizarea unei senzatii dintr-un moment, nu doar despre ceea ce s-a intamplat. Este mai mult decat simpla apasare a unor butoane. Nu este o lista de verificare. Nu este o simpla reluare a evenimentelor de la nunta anterioara. Este ceva ce cream impreuna. Va vom cere sa fiti sinceri, prezenti si autentici. Vom solicita sa aveti incredere in noi si, ca raspuns, va vom oferi fotografii care sa va surprinda frumusetea si intimitatea. Abordarea noastra este o colaborare intre noi si voi doi.

PENTRU CA POVESTEA FIECARUI CUPLU ESTE MEREU DIFERITA

Stilul nostru se schimba in functie de oamenii pe care ii fotografiem. Sigur, avem si noi preferintele noastre si culorile pe care le adoram, dar vrem sa mergem un pas mai departe si sa facem totul personal pentru voi. Nu pot sa va spun destul de clar ca aceasta nunta nu este a noastra, ci a voastra. Si din acest motiv, nu fotografiem pentru noi, ci pentru voi, intr-un fel care vi se potriveste voua. Astfel incat sa va putem oferi fotografii pline de sentimente si emotii, care sa va ajute sa va amintiti exact cum a fost pentru multi ani de acum inainte.

FOTOGRAFIEM DOAR UN ANUMIT NUMAR DE NUNTI PE AN

Am ales sa fim fotografi pentru ca se potrivea cu stilul de viata pe care il doream. Adica sa facem un job care sa ne inspire pasiune, sa fie creativ si sa exprime frumusetea si emotia. De asemenea, este important sa avem timp unul pentru celalalt si timp sa fim si cu noi insine. De aceea, nu acceptam mai mult de 10 nunti pe an. Vrem sa ne asiguram ca putem oferi tot ce avem mai bun la fiecare eveniment. Fiecare nunta, fiecare sedinta foto este o prioritate pentru noi, si ne implicam cu toata inima in ceea ce facem.

CLOSE MENU